Mijn favorieten

Hypotheek afsluiten als ondernemer? Jazeker, dat kan.

Droom jij, als gedreven ondernemer, van een eigen huis? Maak je je zorgen over de mogelijkheid om als ondernemer een hypotheek af te sluiten? Bij Hermans Makelaars en Hypotheekshop willen we je geruststellen en het proces zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Ja, het is zeker mogelijk om als ondernemer een hypotheek te krijgen!

Een hypotheek ook als ondernemer is mogelijk


Hypotheken kunnen soms complex en ontmoedigend zijn, vooral als je een ondernemer bent. Vaak is er de misvatting dat hypotheken eigenlijk alleen voor mensen in loondienst zijn. De waarheid is dat je als ondernemer net zo goed in aanmerking komt voor een hypotheek.
Net als bij reguliere hypotheken berekent de geldverstrekker aan de hand van je jaarinkomen wat je kunt lenen.

Bepalen van je inkomen, ook naar de toekomst toe


Om je inkomen te bepalen, wordt er gekeken naar het gemiddelde van je jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar. Dit is een standaardmethode om een stabiel en betrouwbaar beeld van je inkomen te krijgen. Maar wat als je die cijfers nog niet hebt en je nog maar net een jaar ondernemers bent?

Hoewel het hebben van drie jaarcijfers je positie sterker maakt, betekent het ontbreken ervan niet dat je kansloos bent. Veel hypotheekverstrekkers hebben beleid voor startende ondernemers. Ze kijken naar je inkomsten over de periode dat je actief bent geweest en nemen deze cijfers mee in de berekening van je hypotheek. Ook houden ze rekening met je achtergrond, in welke branche je werkzaam bent en de aard van je bedrijf.

Wellicht iets strenger


Het kan zijn dat je als beginnende ondernemer aan strengere criteria moet voldoen of hogere rentepercentages moet betalen, maar het is absoluut mogelijk om als ondernemer een hypotheek af te sluiten.

Een hypotheek is absoluut mogelijk voor ondernemers


Bij Hermans Makelaars en Hypotheekshop geloven we in het ondersteunen van ondernemers. Dat zijn we per slot van rekening zelf ook. Laat ons met je meekijken en de juiste hypotheek vinden die past bij jouw unieke situatie als ondernemer.

Vergeet niet dat elke hypotheekaanvraag uniek is en dat de specifieke details van jouw situatie zullen bepalen wat voor jou mogelijk is.

Als ondernemer is het kopen van een huis geen onbereikbare droom. Met de juiste begeleiding en kennis kan die droom werkelijkheid worden. Laat ons je helpen.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring