Mijn favorieten

hypotheekadvies


Samenwerking met Geld & Woning Weert
Richard Schroeten makelaars werkt al sinds de start van het kantoor samen met Jeroen Andriessen en Danny Koppen van Geld & Woning Weert. Het blijkt een goede en vertrouwde samenwerking voor beiden partijen waardoor de klanten alles onder één dak kunnen regelen

Wat kunt u allemaal verwachten van Geld en Woning Weert?

Financieel advies voor particulieren
Geld & Woning Weert heeft zich gespecialiseerd in financieel advies voor particulieren. Zo adviseren wij u op het gebied van hypotheken, verzekeringen, belastingaangifte, sparen en pensioenen. Door onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en onze verplichte permanente educatie, kunnen wij gerust stellen dat we verstand van zaken hebben.

Onze werkwijze...
Voordat u met Geld & Woning in zee gaat, informeren wij u over wat u van onze dienstverlening mag verwachten en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Zo betaald u bij ons geen provisie, maar een vast tarief per product c.q. advies. Met deze transparante werkwijze staat u achteraf niet voor verrassingen.
Voorafgaand aan het inventarisatiegesprek sturen wij u onze dienstenwijzer en dienstverleningsdocument met hierin alle informatie. Mocht u na het lezen vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Uw wensen en behoeften staan centraal!
Wij bieden u een onafhankelijk advies en werken daarom samen met vrijwel alle banken en verzekeraars in Nederland. Deze verschillende banken en verzekeraars bieden een enorme hoeveelheid financiële producten aan. Niet zo gek dat veel consumenten door de bomen het bos niet meer zien. Geld & Woning Weert geeft u het overzicht terug!

Voor een optimaal klantgericht advies is het van groot belang om uw wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Met uw wensenpakket als vertrekpunt selecteren wij de banken en verzekeraars die hier het beste bij aansluiten. Het totale aanbod brengen wij voor u qua prijs, voorwaarden en service overzichtelijk in kaart. Zo ziet u in één oogopslag wie u de beste aanbieding doet. Met deze werkwijze verzekert Geld & Woning Weert u van het beste advies tegen de scherpste prijs!

Altijd uw financiën op orde
Doordat we na het passeren van de hypotheek actief blijven in het onderhoud van het hypotheekadvies, zullen de klanten hun financiën altijd up-to-date hebben. Deze service aspecten en meer kunt u verwachten van Geld & Woning Weert.

 

Wilt u meer weten over onze producten of diensten?
Kijk dan op de volgende websites:

www.geldenwoning.nl
www.advieskeuze.nl
www.independer.nl