Mijn favorieten

Kantoor


Mogen wij ons even voorstellen?

Richard Schroeten Makelaars is actief in de regio Midden Limburg­ en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Ons kantoor is gevestigd aan de Wilhelminasingel 18 te Weert. Wij zijn een enthousiast team en we staan voor u klaar met een actieve en persoonlijke wijze van dienstverlening.

Bij Richard Schroeten Makelaars profiteert u van de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een kleiner kantoor. U wordt begeleid gedurende het gehele proces, of dit nu om verkoop, aankoop, verhuur, taxatie of nieuwbouw gaat. Wij hanteren een heldere en actieve werkwijze met aandacht voor uw persoonlijke wensen.

Ons team bestaat uit Richard Schroeten, Yvonne Gijsen, Jessica Nijs, Maartje Smolenaers, Jeroen Andriessen en Danny Koppen.

Richard Schroeten is NVM makelaar en gecertificeerd taxateur. Hij is geboren in Weert en opgegroeid in Stramproy. Sinds 1997 is hij werkzaam in de makelaardij. Duidelijke informatie, heldere communicatie, service gerichtheid, continue evaluatie en verkoop prestatie zijn belangrijke speerpunten. Deze sluiten naadloos aan bij de eisen die Richard Schroeten aan zichzelf stelt!

Richard werkt samen met Yvonne Gijsen. Ook Yvonne is NVM Makelaar o.z. (RM/RT) en is sinds 2010 werkzaam bij Richard Schroeten Makelaars.

Officemanagers Jessica Nijs en Maartje Smolenaers  zijn de spil in onze persoonlijke dienstverlening. Als klant zult u het eerste met één van deze dames in contact komen.
Zij zorgen dat alle zaken op kantoor op een vertrouwelijke en consequente manier verlopen.

Jeroen Andriessen en Danny Koppen zijn de financieel specialisten van Geld & Woning in Weert, waar wij een nauw samenwerkingsverband mee hebben.
Zij kunnen u voorzien van een excellent hypotheek advies en maximale service. Zie op www. independer.nl­ de beoordelingen over hun dienstverlening.

Onze openingstijden zijn:
maandag tot en vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur
Op zaterdag werken wij alleen op afspraak­