Mijn favorieten

Overname Richard Schroeten Makelaars door Hermans Makelaars

We zijn verheugd je mee te delen dat Hermans Makelaars een nieuwe en belangrijke stap heeft gezet in onze voortdurende groei. We nemen per 11 juli 2023, de volledige portefeuille van Richard Schroeten Makelaars in Weert over.


Richard Schroeten Makelaars, met een indrukwekkende reputatie en een uitstekende kennis van de vastgoedmarkt in Weert en omstreken, sluit perfect aan bij de waarden en visie van Hermans Makelaars. Deze overname versterkt ons aanbod en stelt ons in staat om je nog meer keuzemogelijkheden te bieden in diverse vastgoedsegmenten.

 

Wat betekent dit voor jou als klant?

 

Deze overname betekent een uitbreiding van ons aanbod en verdere versterking van onze positie in de vastgoedmarkt in Midden-Limburg. We kunnen je nog beter van dienst zijn met een nog breder aanbod aan onroerend goed opties – of je nu op zoek bent naar een gezellige starterswoning, een royale gezinswoning, een luxe villa of een commercieel pand.
 

Nog uitgebreider aanbod


Met de toevoeging van de portefeuille van Richard Schroeten aan ons bestaande aanbod, hebben we nu toegang tot een uitgebreider en diverser aanbod aan eigendommen in Weert en omstreken. Onze focus blijft liggen op het leveren van kwalitatieve service, gedegen advies en de perfecte match tussen jou en jouw droomwoning of bedrijfspand.
 

Welkom bij Hermans Makelaars


Bij Hermans Makelaars streven we ernaar om continu te groeien en te verbeteren om zo aan jouw vastgoedwensen te kunnen voldoen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in één van onze kantoren in Weert en Heythuysen en je onze uitgebreide portefeuille te laten zien.

We zijn ervan overtuigd dat deze stap ons in staat stelt om je nog beter van dienst te zijn. Wij waarderen jouw vertrouwen en blijven ons inzetten voor jouw tevredenheid.

Welkom bij jouw nieuwe thuis, welkom bij Hermans Makelaars

Meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Weert 
0495 - 451 002 of kijk bij de meest gestelde vragen over de overname

Geïnteresseerd in ons aanbod? 
Klik dan hier

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring