Mijn favorieten

Vragen en antwoorden over de overname




V:
Wat betekent de overname van de portefeuille van Richard Schroeten makelaars door Hermans makelaars voor mijn lopende vastgoedtransacties? 

A: Voor de opdrachtgevers blijft alles onveranderd, Hermans Makelaars neemt alle afspraken over en zorgt er voor dat de woningen zonder extra kosten voor de opdrachtgever op Funda worden aangemeld bij Hermans Makelaars.

V: Blijven mijn contactpersonen bij Richard Schroeten hetzelfde na de overname?

A: Nee, je krijgt een nieuwe contactpersoon die we je uiteraard snel gaan voorstellen

V: Wordt mijn vastgoeddossier automatisch overgedragen naar Hermans Makelaars of moet ik zelf stappen ondernemen? 

A: Je hoeft geen stappen te ondernemen. Wij zorgen voor de overdracht en zullen ervoor zorgen dat er een kennismakingsgesprek bij jou thuis komt met Richard Schroeten en één  van de makelaars van Hermans Makelaars

V: Heeft de overname gevolgen voor de courtage en opstartkosten die ik betaal voor de diensten van het makelaarskantoor?

A: Nee, de gemaakte afspraken blijven gelden. Er zal alleen een nieuwe opdracht tot dienstverlening met Hermans Makelaars getekend worden waarin dezelfde afspraken worden opgenomen. 

V: Heeft Hermans Makelaars expertise in dezelfde soort vastgoed als Richard Schroeten?

Ja dat hebben wij en daarnaast hebben we ook expertise in de nieuwbouw en bedrijfsmakelaardij. 

V: Wat zijn de belangrijkste redenen voor de overname van de portefeuille van Richard Schroeten door Hermans Makelaars. 

A: Beide kantoren streven dezelfde normen en waarden na. Hierbij staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel, evenals dichtbij de klant staan, open en benaderbaar zijn. Daarbij zal het aanbod na deze overname aanzienlijk vergroten. 

V: Zijn er plannen om de diensten van Hermans Makelaars uit te breiden of te wijzigen als gevolg van deze overnamen? 

A: Nee. alles blijft op dezelfde manier doorgaan. 

V: Worden er veranderingen verwacht in het personeel of de werkwijze als gevolg van de overname van de portefeuille. 

A: Ja, Richard en Jessica zullen vanaf 1 juli niet meer het aanspreekpunt zijn bij de verkoop van je huis. Je kunt vanaf dan terecht met al je vragen bij het team van Hermans Makelaars. 

V: Wat zijn de voordelen voor mij als klant van Richard Schroeten Makelaars nu Hermans Makelaars de portfeuille overneemt?

A: Hermans Makelaars is een regionaal kantoor met 2 vestigingen in Weert en Heythuysen. Na de overname zal het aanbod en de omgeving waarin Hermans Makelaars haar werkt doet, groter zijn. 

V: Zijn er specifieke acties die ik moet ondernemen als gevog van de overname, zoals het ondertekenen van nieuwe contracten of het bijwerken van mijn contactgegevens? 

A: Je hoeft alleen de nieuwe opdracht tot dienstverlening te ondertekenen met Hermans Makelaars. Verder zorgt Richard Schroeten Makelaars ervoor dat het dossier van je woning wordt overgedragen. Uiteraard zullen zij ervoor zorgen dat belangrijke informatie hierbij extra aandacht kriijgt. 

V: Wie wordt mijn nieuwe contactpersoon bij Hermans Makelaars?

A: Tijdens het persoonlijke gesprek zal één van de makelaars van Hermans Makelaars kennis komen maken. Deze persoon wordt dan ook meteen jouw nieuwe contactpersoon. 

V: Waar kan ik na de overname het beste naar toe bellen of mailen?

A: Je kunt bellen met 0495 - 451 002 of mailen naar wonen@hermansmakelaars.nl

V: Hoe zit het met de vertrouwelijkheid van mijn gegevens straks na de overname? 

De gegevens worden uiteraard volledig AVG-proof overgedragen aan Hermans Makelaars.

V: Verandert de locatie van het kantoor van Richard Schroeten Makelaars en zo ja, waar kan ik dan na de overname terecht?

A: ja, het kantoor aan de Schoutlaan 10 in Weert gaat dicht en je kunt terecht in het kantoor van Hermans Makelaars aan de Wilhelminasingel 267 in Weert 

Heb je nog andere vragen over de overname of over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord via 0495 - 451 002 of mail naar wonen@hermansmakelaars.nl
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring